Het concept van byosen

Het voelen van opgehoopte giftige stoffen.
“Zonder de kennis van de ByoSen is een goede Reiki behandeling niet mogelijk!”

Byosen

“Byosen” is een zeer belangrijk element in de praktijk.
Het woord ByoSen bestaat uit twee woorden (karakters): Byo en Sen.
Byo betekent ziekte of giftig.
Sen betekent klier, klontering (ophoping), die de circulatie van lichaamsvloeistoffen blokkeert.
Het woord ByoSen betekent dus: een klontering of ophoping van giftige stoffen veroorzaakt door een blokkade van de lichaamsvloeistoffen zoals de bloed- en lymfe circulaties. Hoe meer de drainage van lichaamsvloeistoffen gestagneert, hoe stijver de spieren worden. Deze vicieuze cirkel kan leiden tot verspreiding van de stijfheid naar andere delen van het lichaam tot in alle organen. Dit maakt ons kwetsbaarder en vatbaarder voor ziekte.
In de meeste gevallen start ByoSen rondom de nieren en verspreidt het zich naar andere gebieden, zoals het gebied tussen de schouderbladen, de schouders, oksels, nek en alle gewrichten van het lichaam, dat wil zeggen, plaatsen waar men veel beweegt. De kennis van de ByoSen behoort een vast onderdeel te zijn van een Reiki 1 cursus.

Get in touch now

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu.