Ik ben Monique

Ik ben Monique Hendrix. Ik ben onlangs getrouwd met mijn huidige man en ben moeder van 1 dochter en 2 zonen. Voordat ik begon aan de opleiding  P.E.T. (psycho-energetisch therapie) bij de School voor Intuïtieve Ontwikkeling (SIO) begon, heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd op gebied van zelfontwikkeling en het zelfgenezend vermogen van elke persoon. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in het bedrijfsleven.

Jarenlang heb ik de zorg voor mijn kinderen alleen gedragen door het verlies van mijn echtgenoot. Hierdoor heb ik noodgedwongen het roer omgegooid. Mijn achtergrond en levenservaring stellen me in staat om als therapeut en coach goed bij je aan te sluiten.

Ik heb een eigen visie ontwikkeld voor de behoeften en drijfveren van andere mensen en ben van nature hoog sensitief. 

Daarnaast vind ik het geweldig om mensen in hun persoonlijke bewustwording en groei te kunnen begeleiden. Ik heb mijn ware roeping en passie gevonden!

Mijn werkwijze

In mijn rol als coach, Reiki master en Psycho-Energetisch Therapeut ondersteun en begeleid ik mensen in verschillende leeftijden die zelf op een ontdekkingsreis gaan. Tijdens deze reis onderzoeken we samen welk doel je wilt bereiken, waar je vastloopt en waar je aan toe bent. Hierbij begeleid ik je totdat je je nieuwe inzichten krijgt. Daarnaast reik ik je de handvatten aan om echte verandering door te voeren, deze eigen te maken en ook vast te houden.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van diverse technieken, zoals; Reiki, het innerlijke kind, visualisatie, counseling coaching, meditaties en lichaamstaal. Daarnaast gebruik ik natuurlijk mijn eigen creativiteit en inlevingsvermogen. Als ondersteuning maak ik gebruik edelstenen, kristallen en bloesemremedies.

Als therapeut benader ik iedere cliënt als een uniek individu, waarbij respect en oprechtheid een belangrijke rol spelen. Veiligheid en vertrouwen zijn de basiselementen voor iedere therapie.

Om de kwaliteit van mijn werk te garanderen, volg ik regelmatig bijscholingen, supervisie en intervisie. Ik ben lid van Stichting OPET en sluit me volledig aan bij de voorgeschreven ethische code.
Ook ben ik aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel.

Verder ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging CAT. (Collectief Alternatieve Therapeuten), BAT (Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten) en het GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten).

Mijn visie en ervaring

  • Opleiding Reiki I, Reiki II, Reiki Master
  • Beroepsopleiding Psycho-Energetisch Therapeut
  • Cursus zelfontwikkeling
  • Meditatie trainers opleiding
  • Cursus Intuïtieve ontwikkeling
  • Cursus Werken met Dromen