Wat is colorful coaching

Colorful Coaching is een kleurrijk boeket aan psycho-energetische therapiëen, zodat we altijd de best passende begeleiding vinden voor jouw ontdekkingsreis naar zelfheling.

“Samen gaan we op reis in je eigen levensverhaal.”

Dat betekent dat we samen aan de slag gaan om jouw verhaal naar boven te halen. Wat blokkeert je? Wat brengt je uit balans? Hoe zag je levensverhaal er tot nu toe uit? Hoe kunnen we dat bijsturen, zodat je koers houdt en jij weer aan het roer van je eigen leven staat.

Dit gebeurt in sessies, waarin ik gebruik maak van mijn deskundigheid als Coach, Psycho-Energetisch Therapeut en Reiki Master, en van mijn ervaring in het eigen leven. Van persoon tot persoon komen we tot de kern van jouw verhaal, en jouw blokkades. Ik help je vervolgens op weg om die op te heffen, met behulp van onder andere…

Reiki en Byosen

Reiki is de “universele levensenergie” die de harmonie in je lichaam herstelt en het natuurlijk genezingsproces versnelt.

Intuïtieve ontwikkeling

Je intuïtie is een natuurlijke kernkracht die vaak verwaarloosd of vergeten wordt. We hervinden en heractiveren hem.

Wandelcoaching

Wandelen is een verbindend middel waarmee we op een natuurlijke manier tot de kern komen van jouw blokkades.

Numerologie

Getallen herbergen grote waarheden, volgens oude filosofen. Ze vertellen je veel over jezelf, je krachten en je zwaktes.

Intuïtief schilderen

Even uit je hoofd wegblijven en puur je creativiteit het werk laten doen, kan je een hoop over jezelf vertellen.

En meer...

Om jou van het beste boeket aan hulpmiddelen te voorzien, is er ook nog meditatie, droomanalyse, en meer!